Dansk Internet Register – et fup register!

I går fik jeg et brev adresseret til mit konsulentfirma angående min ikke-eksisterende registrering hos “Dansk internet register”. Fra det meget officielt udseende brev kunne det virke som om jeg allerede havde en registrering og jeg burde opdatere helt rutinemæssigt. Sagen er blot den at jeg aldrig har haft noget med dem at gøre og de bare har trukket mine oplysninger ud af CVR registeret.

Hvis det nu ikke var fordi jeg beskæftiger mig med IT generelt og internettet i særdeleshed, ville jeg måske have levet længe nok under en sten til at ikke at have hørt om google og dermed overvejet om det nu var en god aftale, men når de sender det til “Thomas Jansson IT”, hvad regner de så med?

For den nette sum af 958 Euros (7133 DKK) om året i 3 år får man fornøjelsen af at blive skrevet op på en hjemmeside, som ingen kender og ingen bruger. Det er helt absurd.

Jeg har mest af alt skrevet dette indlæg for at andre der har fået samme brev og google navnet (hvilket er måden 99% af alle finder information på nettet og ikke obskure registre) kan blive advaret og undgå at betale lidt over 21.000 for en ubrugelig ydelse.

dansk-internet-register

Yderligere læsning
Dansk Internet Register kan blive et dyrt bekendtskab for erhvervsdrivende [forbrug.dk]
Dagens fuppost – Dansk Internet Register [version2.dk]
Tysk fupfirma jager i Danmark [erhvervsbladet.dk]

Only registered users can comment.

  1. Jeg har brug for hjælp. Var DUM at underskrive brevet fra Dansk internet register. VIL ud af det NU. Hvad gør jeg. Jeg vil under ingen omstændigheder betale 900 eur.
    Kan i hjælpe?????
    Hilsen Anette

  2. Jeg blev ringet op af en fra “Centralregisteret” idag, der prøvede at lokke mig i fælden… Jeg bad om at få det på skrift, da jeg aldrig har hørt om, at man skal betale 2900 kr. om året for at være erhvervsdrivende… Det kunne jeg ikke få, “da det tager for lang tid at skrive rundt til 20.000 firmaer”… Desuden sad knægten i den anden ende af røret og læste op af et eller andet stykke papir, hver gang jeg stillede spørgsmål til hvad han sagde. PS. Sidst jeg hørte navnet Centralregisteret var i en Olsen Banden film – havde mest lyst til at spørge efter Hallandsen eller Bang-Johansen! 🙂

Leave a Reply