Midpssh – SSH klient til mobiltelefonen

Gmail, Gcalendar og Opera mini
Jeg har en nokia 6300 og er samtidigt dybt afhængig af internettet. Jeg kan klare min email med Gmail mobile og surfer nettet med Opera mini. Jeg kan endda bruge min Google kalender under Opera mini, men der er en ting jeg ikke har kunne gøre før nu nemlig at lave en krypteret forbindelse ind til mine servere.

nokia

Midpssh
På siden xk72.com/midpssh/ kan man finde en Java SSH klient til mobiltelefoner.

MidpSSH is an SSH and Telnet client for MIDP 1.0 / 2.0 (J2ME) devices such as Java(tm)-capable cellphones and other mobile devices. MidpSSH is developed by Karl von Randow www.xk72.com and released under the GPL.


Midpssh understøtter en imponerende række telefoner – xk72.com/midpssh/wiki/supported-devices: Blackberry, BenQ-Siemens, i-Mate, LG, Motorola, Nokia, Orange, QTEK, Sagem, Samsung, Sanyo, Siemens, Sony-Ericsson, T-Mobile, Vodafone og der i blandt min Nokia 6300. Overordnet for dem alle er deres mulighed for at afvikle Java programmer.

Installationen var meget nem og krævede egentligt bare at jeg browsede ind på


http://xk72.com/wap

med min telefon og dowloaded programmet. Efter at have tastet de relevante ting ind havde jeg en forbindelse til min server fra min telefon. 😀

Only registered users can comment.

  1. Hehe den er cool tjansson! 😀 nu får jeg selv lyst til at få sådan en telefon!..you lucky bastard!

Leave a Reply