Ubuntu Dapper, Gnome og Xgl

Så kunne jeg ikke vente længere. Selv om Ubuntu Dapper ikke er færdig var jeg nødt til at prøve det og især Xgl. Jeg er helt pjattet med Xgl.

Gnome er i sig selv vild irriterende, men da compiz og Xgl ikke spiller helt med KDE endnu, så må jeg bide mig det i mig. Det virker som om brugervenlighed i gnomeudviklernes øjne er ækvivalent med ubrugelighed… “Ah – du vil indstille programmet? Den funktionalitet har vi fjernet sammen med alle andre funktioner – faktisk har Gnome lige nået sit mål – en gui med en tænd og sluk knap. Resten forvirrer jo bare brugeren, som i vores øjne er komplet retarderet.
Glæder mig til KDE.

.

Vel til dem der er interesseret har jeg opdateret mine noter med mine erfaringer med Ubuntu og Xgl og den slags. Det er faktisk et lille jubilæum – 102 sider. Det er første gang jeg har krydset de 100 sider. 😀
Se noterne her.

Only registered users can comment.

  1. Som du fremstiller det, så lyder det som om der er nogle funktioner at hente hvis man leder, men de har jo fjernet det hele – der er ikke andet end en logudknap tilbage.

    BTW har du set “any” knappen, jeg kan ikke finde den. 😀

Leave a Reply